> Voliotaki: 4ημερο στο Νοσοκομείο Βόλου για τον Αντώνη Κουμιώτη

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

4ημερο στο Νοσοκομείο Βόλου για τον Αντώνη Κουμιώτη

Τί έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook;

Κλινήρης στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου πέρασε το προηγούμενο 4ήμερο ο δημοσιογράφος Αντώνης Κουμιώτης, όταν την Πέμπτη...
το απόγευμα, όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με υψηλό πυρετό, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην Κλινική Ω.Ρ.Λ. του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, οπότε ο Διευθυντής των e-Saloniki.gr και e-Volos.gr, αποφάσισε να αφήσει λίγο πίσω τις υποχρεώσεις του e-Saloniki.gr και να βρεθεί για λίγες ημέρες μαζί με τους δικούς του ανθρώπους στο παραθαλάσσιο Αχίλλειο Αλμυρού. Ο αρχικός πυρετός που ανέβασε δεν έλεγε να κατέβει και έτσι ακολουθώντας την συμβουλή του Παθολόγου Ιατρού και φίλου της οικογένειας, Μιχάλη Μεϊκόπουλου, το μεσημέρι της Πέμπτης μετέβη στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαγνώστηκαν συμπτώματα Οξείας Αμυγδαλίτιδας, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του στην Κλινική Ω.Ρ.Λ. στον 5ο όροφο του Δημόσιου Νοσοκομείου.

Έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, Δέσποινα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουμιώτη και υπό την παρακολούθηση του Διευθυντή της Κλινικής Ω.Ρ.Λ. Ιατρού Παναγιώτη Μοσχοτζόπουλου, έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ίδιος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία και το εξής μήνυμα - δημοσιογραφικό σχόλιο: