> Voliotaki: ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Τά έσυρε στον Μπουτάρη ο Αχιλλέας Μπέος! Πρόσκληση στον Ηλία Ψινάκη να έλθει στο Βόλο!

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Τά έσυρε στον Μπουτάρη ο Αχιλλέας Μπέος! Πρόσκληση στον Ηλία Ψινάκη να έλθει στο Βόλο!


Στο περιθώριο των χθεσινών εκλογών για την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) «έγραψε» και πάλι ο ανεξάντλητος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.  
  
Κατ’ αρχάς είχε αναπάντεχο συναπάντημα στο ξενοδοχείο Novotel, όπου διεξήχθησαν οι εκλογές, με τον Απόστολο Παπατόλια, ο οποίος παρ’ όλο το μαύρο, που έφαγε προ ημερών, λαμβάνοντας μόνο 10 ψήφους,  πήγε εκεί χωρίς να είναι εκλεγμένο μέλος της συνέλευσης.
Αργότερα, στο εκλογικό κέντρο, όπου ελάμβανε χώρα η ψηφοφορία, είχαμε φραστική επίθεση του δημάρχου Βόλου εναντίον του ομολόγου του της Θεσσαλονίκης Μπουτάρη.
Ο Μπουτάρης, παρ’ όλη την προβεβηκυία ηλικία του, με σκουλαρικάκι στα ώτα και δράκο τατουάζ στο χέρι, έδωσε ακόμα ένα δείγμα αλαζονείας στους συνέδρους. 

Συγκεκριμένα, με ύφος και τουπέ χιλίων καρδιναλίων πέρασε μπροστά από την μεγάλη ουρά των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, που περίμεναν την σειρά τους να ψηφίσουν, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια όλους, μπήκε μπροστά για να ψηφίσει. 

Οι παριστάμενοι από τακτ δεν μίλησαν αλλά η γαϊδουρίσια συμπεριφορά του καυτηριάστηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, ο  οποίος του έσυρε τα εξ αμάξης. Φυσικά, ο συνήθως λαλίστατος Μπουτάρης έκανε μόκο γιατί δεν κινδύνευε μόνο από τον Αχιλλέα να τον πετάξει από τα παράθυρα αλλά και όλους τους παρισταμένους. 

Αποχώρησε ο εξυπνάκιας δήμαρχος της συμπρωτεύουσας λαμβάνοντας ένα μάθημα να μην θεωρεί τους άλλους μαλάκες και τον εαυτό του μάγκα.

Το καλύτερο όμως συνέβη αργότερα, όταν συναντήθηκε ο δήμαρχος Βόλου με τον λαμπερό δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.  

Ο Ηλίας με την αστραφτερή μεταξωτή γραβάτα του, το άψογο ντύσιμο και κτένισμα, στυλάκι σκέτο, διαχυτικός και εξαιρετικά φιλικός αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση, που του απηύθυνε ο Αχιλλέας Μπέος να επισκεφθεί το Βόλο και τον Δήμο Βόλου. 

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή και μάλιστα παρευρεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, πιστεύομε, ότι τούτο θα οδηγήσει σε ρεκόρ θεαματικότητας την συνεδρίαση. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ακουστούν και οι απόψεις κάποιου τρίτου προσώπου, χωρίς κόμπλεξ και βρώμικες πολιτικές σκοπιμότητες. 

Οι φωνασκίες, οι τραμπουκισμοί και προπαντός οι φθηνοί θεατρινισμοί ορισμένων δημοτικών συμβούλων θα μπορούσαν και να βαθμολογηθούν από τον Ηλία Ψινάκη όπως στην τηλεοπτική εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Είναι κρίμα άλλωστε τέτοια ταλέντα, που ωρύονται στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάνε χαμένα. 


Εμπρός κ. Μπέο και εμείς θα θέλαμε να δούμε στο Βόλο τον αγαπητό δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, που και αυτός σαν και σένα μοχθεί να βάλει μια σειρά σε αυτά που παρέλαβε.