> Voliotaki: Δεν θα πιστεύετε τι μετέφερε και ναυάγησε αυτό το πλοίο! Θα τρίβετε τα μάτια σας. Ανυπολόγιστη η ζημιά! (Φωτορεπορτάζ)

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δεν θα πιστεύετε τι μετέφερε και ναυάγησε αυτό το πλοίο! Θα τρίβετε τα μάτια σας. Ανυπολόγιστη η ζημιά! (Φωτορεπορτάζ)

HOEGH OSAKA LISTING IN THE SOLENT

Το πλοίο Hoegh Osaka που βλέπετε είχε ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό τη Γερμανία. Άρχισε να παίρνει επικίνδυνα κλίση λίγο έξω από το λιμάνι του Σαουθάμπτον.

Κάποια από τα πολυτελή αυτοκίνητα που μετέφερε, (1400 στο σύνολο, αξίας 348.000 ευρώ), μετά από 20 και πλέον ημέρες, βγήκαν από το πλοίο, με τον υπεύθυνο της ναυτιλιακής εταιρείας να δηλώνει πως οι ζημιές που έχουν υποστεί τα οχήματα χαρακτηρίζονται «περιορισμένες».
Στην αρχή είχαν εκφραστεί φόβοι ότι το σύνολο των αυτοκινήτων που μετέφερε το Hoegh Osaka έχει καταστραφεί.
Υπεύθυνος της ναυτιλιακής, σημείωσε, επίσης, ότι κάθε αυτοκίνητο που βγήκε από το ναυάγιο, θα επιθεωρηθεί και κατόπιν θα αποφασισθεί η τύχη του. Αν δηλαδή θα επιδιορθωθεί ή θα συνθλιβεί. Αν ληφθεί η απόφαση να καταστραφούν όλα τα αυτοκίνητα, τότε θα κάνουμε λόγο για μια ανυπολόγιστη ζημιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από ζημιές στις λαμαρίνες, τα αυτοκίνητα ενδεχομένως να έχουν υποστεί και μηχανολογικές βλάβες καθώς στο πλοίο είχε μπει θαλασσινό νερό.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ayto1ayto2ayto3ayto4ayto5HOEGH OSAKA LISTING IN THE SOLENTayto7HOEGH OSAKA LISTING IN THE SOLENTayto9ayto10