> Voliotaki: «Θα την πέταγα με τις κλοτσιές εάν…» Έδιωξαν τη Στάη από τον Alpha λόγω προπαγάνδας υπέρ δανειστών!! Η εσατζού με τα ωραία μάτια..!

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

«Θα την πέταγα με τις κλοτσιές εάν…» Έδιωξαν τη Στάη από τον Alpha λόγω προπαγάνδας υπέρ δανειστών!! Η εσατζού με τα ωραία μάτια..!

1 ελι

Λόγω προπαγάνδας υπέρ των ξένων”.
 Την είδηση μετέδωσε πρώτο συστημικό σάιτ  και σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο, Έλλη Στάη, ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών.
Ο λόγος; Η κυρία Στάη εξάντλησε τα όρια της προπαγάνδας κατά της χώρας και της ελληνικής κυβέρνησης, τις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα. Ειδικά διαβάζοντας κανείς την ιστοσελίδα της, νόμιζε ότι διάβαζε τον δοσιλογικό Τύπο… επί γερμανικής Κατοχής.
Η οριστική απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ελήφθη μετά την εκπομπή για το δημοψήφισμα.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διοίκηση εδώ και καιρό έβλεπε με κακό μάτι τα σχόλια των ωραίων ματιών της Ελληνικής ΤV αλλά περίμενε το πέρας της διαδικασίας του δημοψηφίσματος. «Θα την πέταγα με τις κλοτσιές εάν δεν ήταν το δημοψήφισμα» είχε αναφέρει σε στενούς του συνεργάτες εδώ και μέρες ο ισχυρός άνδρας του καναλιού!